Om oss

TA Består av idag av två bolag, TA Brunnsborrning & VVS AB och TA Energy Systems AB, med båda företagen har vi all kompetens från borrhål till installation av värmepumpsanläggningar samt vattenpumpsanläggningar. Vi levererar stora som små energilösningar, våra kunder idag är kommuner, BRF:er samt privat personer. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi har lösningar för varje fastighet.

Om oss

Vi har två moderna borrekipage och i och med det kan vi åta oss större borrentreprenader och är utbildade enligt SP´s krav och certifierade brunnsborrare samt är medlemmar i branschorganisationen Geotec för brunnsborrare. Våra VVS-tekniker är certiferade och har Säker Vatten samt är medlemmar i Svenska kyl & värmepumpsföreningen.

Historia

TA Brunnsborrning & VVS AB grundades av Thomas Apelgårdh då han övergav Nordsjön efter att varit oljeborrare i flera år. Thomas startade sitt första bolag 1999 som då bara bedrev borrning och därifrån till idag har vi växt så vi kan leverera färdiga anläggningar inom både värme och vatten. 2014 grundades dotterbolaget TA Energy Systems AB där lång erfarenhet och kunskap inom värmepumpsanläggningar finns.

Vision

Vi levererar de mest optimala lösningar gällande dricksvatten och energiförsörjning för att hushålla med jordens resurser.

Affärsidé

Vi är TA Brunnsborrning & VVS samt TA Energy Systems och vi levererar kompletta installationer med egen personal för värme, vatten och VVS till dig som söker en ekonomisk och energisparande helhetslösning.

  • Certificate
  • Geotec
  • EUCert
  • Korrekt rot-avdrag
  • SKVP medlem